Waarom Solarstrips

Marine Phytoplankton wordt aanschouwd als de absolute bron van zwavel voor (bijna) alle levensvormen op onze planeet. Dit unieke plankton produceert namelijk meer zwavel dan alle andere bronnen ter wereld samen.

Marine phytoplankton bezit daarnaast een fantastisch arsenaal aan voedingsstoffen welke niet alleen essentieel zijn voor vissen, maar ook zeker voor de mens en eigenlijk voor al het leven op aarde. De hoeveelheden proteïne (meer dan 60% !), chlorofyl, vitamines, mineralen (alle bekende), spoorelementen, polysachariden, nucleotiden, aminozuren (alle bekende), omega-3 vetzuren en D.N.A. & R.N.A. zijn aanwezig in extreem grote hoeveelheden en de samenstelling van dit unieke plankton is zo dusdanig dat het precies alles aanlevert voor het opbouwen, onderhoud en eventueel herstel van de menselijke celstructuur. Alle voedingsstoffen die hiervoor nodig zijn, zijn aanwezig in marine phytoplankton, wat uniek is.

Waar komt onze Marine Phytoplankton in de Solarstrip vandaan?

Tom Harper, een Aquacultuur Engineer Specialist alsook eigenaar van de unieke “Sea Farm” onderzoeksfaciliteit op Vancouver Island  heeft na 8 lange jaren van onderzoek een gepatenteerde technologie ontwikkeld dewelke het mogelijk maakt om Marine Phytoplankton (in zijn zuiverste vorm) uit het wilde zeewater te filteren, daar waar de concentratie het hoogst is en te vermenigvuldigen in grote hoeveelhedenen.

Mr Harper’s oorspronkelijke doel was om grote hoeveelheden wilde marine fytoplankton te laten groeien in een gecontroleerde omgeving om zijn schelpdieren te voeden.  Zijn ‘sea fam’ is 8 hectare groot,  gelegen langs de Oostkust van het ongerepte Vancouver Island en bevat  acht 1.000.000 liter tanks dewelke gevuld zijn met zeewater uit een enorme pijpleiding  80 meter onder de oppervlakte en die 1 kilometer uitsteekt in de oceaan, een 30 miljoen dollar project!

Enkele weken na zijn ontdekking werd er helaas een dodelijke kanker vastgesteld. Specialisten en professoren hadden geen hoop meer en gaven Mr Harper slechts 9 weken to enkele maanden te leven. Ten einde raad is Mr Harper dan zijn eigen product beginnen te consumeren omdat dit een bron van vitaminen, mineralen en amino zuren bevat waarvan effecten en invloeden op de mens niet echt bekend waren.

Tijdens een geplande operatie kort daarna werden de chirurgen verbaasd omdat ze een vreemde witte substantie over zijn tumoren ontdekt hadden.
Bij een 2de biopsie enkele maanden later werd de medische staf nogmaals verbijsterd omdat alle 11 tumoren goedaardig geworden waren.  De chirurgen konden het niet verklaren en konden enkel bevestigen dat ze dit nog nooit eerder gezien hadden. Het nieuws verspreidde zich snel en behaalde krantenkoppen, zijn artsen wilden echter geen commentaar geven op de vraag of dit iets te maken had met de phytoplankton

Wetenschappers en zelf de NASA zijn de Marine Phytoplankton dan ook zorgvuldig aan het onderzoeken dewelke deze dan ook aanschouwen als superfood voor de toekomst.

Mr Harper heeft een exclusiviteitscontract met ‘Forever Green” FGXpress afgesloten die de Marine Fytoplanton eerst in hun “FrequenSea” op de markt gebracht heeft en onlangs in de nieuwe gepatenteerde ‘Powerstrip’ en ‘solarstrip’

Laat u dus niet misleiden door imitaties op de markt, er zijn slechts een handvol bedrijven over de hele wereld die Marine Phytoplankton kunnen leveren. Solarstrips bevatten dan ook  de puurste en zuiverste Fytoplankton die u op onze planeet zal vinden, ongetwijfeld het beste en meest complete voedingssupplement van onze aarde.

Meer Informatie over de Ingrediënten – Waarom deze zo belangrijk zijn